+3630/ 456 0251 info@interpartner.hu

ÁRNYÉKOLÁSTECHNIKA

A külső árnyékolástechnika a leghatásosabb és legenergiatakarékosabb módja az épületek túlmelegedésének magakadályozására. Azonban a redőnyők, a zsalúziák és társai ennél többre is képesek: amíg nyáron passzív hűtési rendszerként működnek, télen megemelik a nyílászárók szigetelőképességét és egész évben az értékes napfényt, vakításmentesen, a belső térbe vezetik. Ezen felül: védenek a nemkívánatos pillantásoktól és csökkentik betörésveszélyt is.
Minőség made in Austria. A Schlotterer Ausztria piacvezető árnyékolástechnikai vállalkozása, a nem textil külső árnyékolók piaci szegmensében. Az adneti (Salzburg) telephelyen 390 munkatárs évente több mint 300.000 árnyékolástechnikai és rovarvédelmi terméket több ezer variációban és több mint 200 különböző színben gyárt. A termékválaszték magába foglalja a redőnyöket, a zsaluziákat (raffstoreokat), a szúnyoghálókat. A Schlotterer minden termékét saját maga fejleszt.

SCHLOTTERER RAFFSTORE

Passzív hűtés, napenergián alapuló fűtés, napfénnyel történő megvilágítás

A raffstorok (= kültéri zsaluziák) a legsokoldalúbb árnyékolástechnikai termékek. A legnagyobb nyári hőségben sem engedik, hogy a napfény közvetlenül az ablakfelületre érhessen, ennek ellenére elegendő napfényt juttatnak a belső terekbe. A könnyű, széles, alumíniumból készült lamellák többféleképpen beállíthatók, így a legkülönfélébb árnyékolási fokozatok mellett élvezhetjük az optimális kitekintés élményét, és a nemkívánatos bepillantásokat sem kell eltűrnünk.

Letölthető katalógus

SCHLOTTERER REDŐNY

A Schlotterer által gyártott redőnyök a nyári napokon megakadályozzák a belső tér felmelegedését, télen pedig a hideg nagy részét kizárják. A masszív rendszerek hathatós akadályt képeznek a betörők ellen is. A redőnyök többféle RAL-színben kaphatók, ezzel nagy szabad teret hagyva a homlokzatképzésnél.

A redőnyök növelik a komfortérzetet, főként a hálószobákban, ahol a szükséges sötétítésről gondoskodnak. Ezen felül a redőnyök jó hangszigeteléssel rendelkeznek, így a zajokat is kiiktatják.

Letölthető katalógus

SCHLOTTERER ROVARHÁLÓK

Fényárban úszó helyiségek és nyitott ablakok a rovarvilág hívatlan vendégei számára a tökéletes invitálást jelentik. A parányi kellemetlenkedők ellen nagyon sokan vegyszereket használnak. A szúnyogírtó spray vagy az elektromos szúnyogriasztó nem tesz jót az egészségnek. A rovarhálók, melyeket sokan egyszerűen szúnyoghálónak neveznek, károsanyag mentes, hatásos, tartós alternatívát jelentenek.  IGI rovarhálóink finom szövésű és erős üvegszálas anyagból, ill. V2A nemesacélhálóból készülnek. A pollenallegiában szenvedőknek a 4PLU hálót ajánljuk, mely a rovarvédelmet a pollenvédelemmel kombinálja. Négy kivitel rendelhető
Rovarhálóink négy kivitelben rendelhetők: fix kerettel, nyíló kerettel, toló ajtóként, és rolós kivitelben.

Letölthető katalógus

Kapcsolattartók

Csizmadia Patrik

Csizmadia Patrik

BUDAPESTI BEMUTATÓTEREM

+36/30 456 0251

Csizmadia Tamás

Csizmadia Tamás

EGRI BEMUTATÓTEREM (Kertész út 138.)

+36/30 535 63 83

Bemutatótermek

BUDAPEST

CÍM: 1032. Budapest, Kiscelli utca 70-72.
KAPCSOLATTARTÓ: Csizmadia Patrik
TEL.: +36/30 456 0251
E-MAIL: info@interpartner.hu
NYITVATARTÁS: Időpontegyeztetés alapján (hétvégén is)

EGER

CÍM: 3300. Eger, Kertész út 138.
KAPCSOLATTARTÓ: Csizmadia Tamás
TEL.:+36/30 535 63 83
E-MAIL: info@interpartner.hu
NYITVATARTÁS: Időpontegyeztetés alapján (hétvégén is)

Kerszol-2 Bt.

Cégnév: Kerszol-2 Bt.
Székhely: 3300. Eger, Maklári út 138/b
Adószám: 23243303-2-10

Tárhelyszolgáltató

Cégnév: Versanus Informatikai és Szolgáltató Kft.
Cím: 1023 Budapest, Bécsi út 3-5.
+36 1 430 1168|versanus.eu|support@versanus.eu