+3630/ 456 0251 info@interpartner.hu

Nyílászárók

Internorm-ablak

Minden Internorm-ablak pontosan az ön elképzelései szerint és pontosan a megadott méretben készül. Termékeinket ezért különböző méretben, kivitelben és designokban rendelheti – keret nélküli ablakok, síkban futó vagy hangsúlyos élű keretek, vagy éppen lekerekített élekkel a szárnyon és a tokon is. Illeszkedve minden építészeti stílushoz és háza designjához.

A kiváló betörés elleni védelem, a kiemelkedő hőszigetelés, valamint a hangszigetelt ablakok az Internormnál magától értetődőek. Nagy hangsúlyt helyezünk az igényes designra és a termékeink kiemelkedő kidolgozására a legkisebb részletekig. Az ablakokhoz tartozó kiegészítők sokfélesége az ablakok kialakításánál számtalan lehetőséget kínál. Nem csak a legkülönfélébb designokban kapható számtalankilincsvariáció, hanem a vasalatok designer záróelemei is ide tartoznak. Ezek nem csupán jól néznek ki, hanem az ablaktisztítást is megkönnyítik önnek.Természetesen ablakainkat rendelheti terasz-, erkélyajtóként, tolóablakkként, illetve tolóajtóként, emelő-toló ajtóként, nagyméretű üvegezésként és pinceablakként.

betörés elleni védelem

kiemelkedő hőszigetelés

hangszigetelt ablakok

pontosan a megadott méretben készül

Innovatív ablakgyártó

Az Internorm a fejlesztéseiről ismert az ablakpiacon. Ausztriában elsőként, már 1963-ban felismertük a műanyagnak mint alapanyagnak az előnyeit. Azóta is szenvedéllyel gyártjuk és fejlesztjük tovább a műanyag ablakokat, újabb és újabb forradalmi megoldásokat alkalmazva az ablakgyártásban.
A fa ablakok a maguk természetességükkel és otthonosságukkal verhetetlenek. Ha a külső oldalra alumínium borítás kerül, ezzel védjük a fát az időjárástól. Egy speciális hab, ami a fa és az alumínium között található, gondoskodik a kiváló hőszigetelésről és a kiemelkedő U-értékekről.
Csak a fa törzsének a legjobb és legszebb részeit használjuk fel ablakainkhoz. Az egységes erezet és ezzel az egységes fa felületek még inkább érvényre juttatják az ablakot.
A klasszikus fafajták mint luc- vagy vöröfenyő mellett tölgy, kőris és diófa is szerepel kínálatunkban. Ezeket is különböző színekben választhatja. Ezzel az ablakait és bútorait, padlóját tökéletes összhangba hozhatja.

Magas minőségű ablakok és ajtók Ausztriából

magas minőség

innovatív technológia

Ausztriában három gyár

Internorm nyílászáró designok

(Műanyag/alu, Fa/alu)

Studio

HomePure

HomeSoft

Ambiente

Kapcsolattartók

Csizmadia Patrik

Csizmadia Patrik

BUDAPESTI BEMUTATÓTEREM

+36/30 456 0251

Csizmadia Tamás

Csizmadia Tamás

EGRI BEMUTATÓTEREM (Kertész út 138.)

+36/30 535 63 83

Bemutatótermek

BUDAPEST

CÍM: 1032. Budapest, Kiscelli utca 70-72.
KAPCSOLATTARTÓ: Csizmadia Patrik
TEL.: +36/30 456 0251
E-MAIL: info@interpartner.hu
NYITVATARTÁS: Időpontegyeztetés alapján (hétvégén is)

EGER

CÍM: 3300. Eger, Kertész út 138.
KAPCSOLATTARTÓ: Csizmadia Tamás
TEL.:+36/30 535 63 83
E-MAIL: info@interpartner.hu
NYITVATARTÁS: Időpontegyeztetés alapján (hétvégén is)

Kerszol-2 Bt.

Cégnév: Kerszol-2 Bt.
Székhely: 3300. Eger, Maklári út 138/b
Adószám: 23243303-2-10

Tárhelyszolgáltató

Cégnév: Versanus Informatikai és Szolgáltató Kft.
Cím: 1023 Budapest, Bécsi út 3-5.
+36 1 430 1168|versanus.eu|support@versanus.eu